Voor wie?

Het traject ‘Zacht in je Kracht’ is bedoeld voor jongeren tussen de 8 en 18 jaar die op dit moment te maken hebt met fysieke, emotionele en mentale klachten. Belangrijk voor deelname aan het traject is dat je momenteel op de wachtlijst staat bij de Gemeente Lansingerland voor hulp en ondersteuning en beschikbaar bent op de maandag of vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Herken jij jezelf in het volgende?

A

Je loopt op dit moment tegen mentale, emotionele en/of fysieke klachten. Denk hierbij aan gevoelens van eenzaamheid, stress- of spanningsklachten of angst- en paniekklachten. 

A

Je merkt dat je op dit moment vastloopt in je leven en van binnen voelt dat het tijd is voor verandering. Het lukt je echter niet om zelf nieuwe stappen te maken, iets in jou houd je tegen.

A

Je ervaart veel stress en drukte in je leven en je vindt een uitdaging om jezelf tot rust en ontspanning te brengen.

A

Je vindt het moeilijk om over je gevoelens te praten.

A

Je leeft vooral vanuit je hoofd, echter voel je een verlangen om meer in contact te staan met je lichaam, je gevoel en (een rustige) ademhaling.

A

Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen, nee te zeggen en/of jouw waarheid uit te spreken.

Herken jij jezelf in één of meerdere zinnen? Dan sluit het traject goed bij jou aan. We helpen jou graag verder op weg! Wil je meer lezen over de inhoud van het traject, klik dan op onderstaande button.

Wat levert jou het traject op?

R

Je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren.

R

Je bent weerbaarder en je kunt fysiek, mentaal en emotioneel beter omgaan met de uitdagingen in het leven.

R

Je kunt beter je grenzen voelen en aangeven, zodat je vanuit zelfvertrouwen dichtbij jezelf kunt blijven.

R

Je hebt meer veerkracht ontwikkeld en je denkt veel meer in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

R

Je hebt tools en oefeningen (aan)geleerd om in uitdagende situaties terug te keren bij de rust en ontspanning in jezelf.

R

Jouw levenslust en kwaliteit van leven is toegenomen.

Kennismakingsbijeenkomsten

We organiseren op vrijdag 23 en zaterdag 24 september twee kennismakingsbijeenkomsten om na te gaan voor dit traject goed bij je aansluit. Ook is er alle gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen.