Het team

De stichting Zacht in je Kracht bestaat uit een samenwerking van drie vrouwelijke ondernemers die haar eigen praktijk hebben in Berkel en Rodenrijs. Onze eigen ervaringen, opgedane kennis en opleidingen en onze specialisaties hebben we samengebundeld en vormen de basis van waaruit wij de jongeren ondersteunen. Wij stellen ons graag aan je voor!

Linda Welles

Linda Welles begeleidt met haar praktijk Feel Welles kinderen en hun ouders om meer rust en zelfvertrouwen in zichzelf toe te laten. Dit doet zij door hen op een ontspannen en speelse manier bewuster te maken van wat er van binnen in hen leeft door contact te maken met het lichaam, ademhaling en hun gevoelens en behoeften. Linda verzorgt naast de individuele coachingstrajecten ook sport- en spelclinics, inspiratieavonden en workshops voor kinderen en hun ouders.. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van hardlopen, meditatie, innerlijk kind werk en ademcoaching.

Binnen de stichting richt Linda zich op de sessies over ademcoaching, ontspannen hardlopen en persoonlijke ontwikkeling.

Aivi Amanthkan

Aivi Amanatkhan traint mensen fysiek en mentaal. In de sportschool A-Sport-Life is eenieder welkom en worden er hoofdzakelijk bokstrainingen gegeven.Door middel van het boksen worden beide hersenhelften uitgedaagd om goed samen te werken, hetgeen zorgt voor een verbeterde motoriek en dat stressklachten verminderen. Daardoor voelen klanten van Aivi zich zekerder van zichzelf en neemt hun eigenwaarde toe. Aivi heeft diverse opleidingen afgerond op het gebied van de HALO, Kickfun, Kickboksen en Boxing45 (UFW) en als NLP Practitioner.

Aivi richt zich binnen de stichting voornamelijk op het therapeutisch boksen.

Sanne van Rossen

Sanne richt zich in haar praktijk Natural voor Fysiotherapie & Bewustzijn op zowel de fysieke, als mentale, emotionele en het bewustzijn van de mens. Naast het behandelen van acute klachten gaat Sanne als nodig samen met haar cliƫnten op zoek naar de oorzaak van klachten, om vervolgens te connectie tussen lichaam en geest te laten ervaren. Sanne heeft diverse trainingen en opleidingen gevolgd op zowel medisch als mentaal en emotioneel vlak. De reguliere- en alternatieve zorg komen op deze mooie wijze samen.

Sanne richt zich binnen de stichting voornamelijk op de sessies over persoonlijke ontwikkeling, meditatie en dansen.