Ervaringen

“Ik vond het mooi hoe jullie met respect voor ieders opvattingen ons in onze kracht zetten en er ruimte was voor emoties. Ikzelf heb het als zeer waardevol ervaren. Ook jullie 3’en bieden voor “ieder wat wils” om vanuit jullie eigen invalshoek hulp te bieden en aan te vullen! Hartelijk dank.”

Ouders van een deelnemer van het voorjaarstraject 2023

“Ik vond het super interessant om de manier te zien, waarmee jullie ons bewust maakte op de manieren van omgaan met stress en elkaar.”

Ouders van een deelnemer van het voorjaarstraject 2023

“A. vond het een goed traject. Vooral het gedeelte met het ademhalen. Dat gebruikt hij nu in de praktijk.”

M. (ouder van deelnemer van het voorjaarstraject 2023)

“De individuele sessies zijn waardevoller dan de groepssessies.”

S. (deelnemer van het voorjaarstraject 2023)

“Het was een heel mooi traject! Onze zoon is enorm gegroeid in zijn kracht en in zijn bewust zijn. Hij ging elke week met heel veel plezier naar de training. Met veel afwisseling lukt het ze precies de juiste snaar te raken. Bedankt voor alles!”

Ouders van Nio-Tosh

“Moeilijke start in verband met weigering zoon, maar uiteindelijk een positieve ervaring. Drie zeer betrokken dames. Echt geïnteresseerd, meelevend, kundig op hun vakgebied. Leerzaam geweest voor het hele gezin. Ik raad aan dit voor meer gezinnen beschikbaar te stellen.”

P. Kamsteeg (moeder van deelnemende zoon)

Details van het traject

We starten met de nieuwe trajecten vanaf februari 2024. De groepssessies vinden elke maandag van 15.15 – 17.15 uur plaats. De individuele sessies worden persoonlijk afgestemd met ouder(s) en kind.

Locatie van de groepssessies: Bos en Weg 9 in Bergschenhoek. Ingang is aan de zijkant, daar bevindt zich de bokszaal van A-Sport-Life. Individuele sessies worden per gezin persoonlijk afgestemd qua locatie.

A

We organiseren kennismakingsbijeenkomsten om na te gaan of dit traject goed bij je aansluit.

Wachtlijst voor nieuwe groepen ‘Zacht in je Kracht’ in 2024

Ben jij iemand tussen de 8 en 13 jaar en wil je graag geïnformeerd worden wanneer we weer starten met nieuwe groepen in 2024? Meld je dan aan via onderstaand formulier voor de wachtlijst. Zodra wij de nieuwe startdata weten, brengen we jou als eerste op de hoogte. Je kunt je ook aanmelden voor de gratis kennismakingsbijeenkomst op maandag 22 januari 2024, klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst en om je aan te melden.

Stel gerust je vragen

Heb je vragen over het traject? Stel ze gerust aan Sanne van Rossen via contact@stichtingzachtinjekracht.nl of bel Sanne via
06 – 43 52 54 51.