Ervaringen

Al een paar jaar ben ik bezig om mezelf weer op de rails te krijgen. In de paar intensieve weken van het 12 weken traject heb ik meer stappen gezet en meer geleerd over mezelf dan dat ik ooit had gedacht. Dankzij de inzet, geduld en doorzettingsvermogen van zowel de trainers als de deelnemers heb ik krachten in mezelf ontdekt waarvan ik niet eens wist dat ik dit had of in kon zetten. Ik sta nu met opgeheven hoofd en veel steviger op mijn benen en kan de wereld weer aan! Iets waarvan ik dacht dat dit niet meer mogelijk was. Dank jullie wel!

A.

Ik heb eigenlijk geen moment getwijfeld en heb dit met beide handen aangepakt. Sinds het nieuwe jaar van 2021 lig ik eruit bij mijn werk. Ik vond het tijd, ik wilde aan mezelf werken. Onze kennismaking met de andere meiden voelde meteen erg goed, vertrouwd maar ook verdrietig. Geschrokken van de vele verschillende verhalen. Ik was geraakt.

We startten met een intensief uurtje boksen. Mijn persoonlijke ervaring was dat daar erg veel kracht uit mij kwam. Ik kon mijn frustratie afreageren op de boksbal. Ook leer je hierbij de technieken van boksen. Je leert om te gaan met klappen te geven, maar ook te ontvangen. Je leert om te gaan met grenzen van jezelf, maar ook van je mede bokser.

Daarna was het tijd om samen te komen. Erover praten, hoe voel je je? Hoe gaat het met je? Iedereen komt aan de beurt en iedereen luistert naar elkaar met respect en een open houding. De meditatie op rustige muziek was ook erg fijn. Daarbij kwamen veel emoties los.

Mijn doel was om steviger in mijn schoenen te staan. Mijn grenzen duidelijk te laten horen, nee is nee. Mijn boosheid te kunnen uiten . Mijn verdriet te kunnen delen én te voelen. Om beter in me vel te zitten, voor mezelf, maar ook voor mijn 3 jarige zoon.

M.

Start pilot traject op 9 mei 2022

Hieronder vind je de gegevens en details van traject, met als startdatum maandag 9 mei 2022. We nemen na jouw aanmelding persoonlijk contact met je op om jouw situatie te bespreken en je te informeren over de inhoud en data van het traject.

Data tijdstippen

Start: maandag 9 mei 2022, daarna elke maandag (14 – 17 uur) en vrijdag (11 – 14 uur)

De data zijn:
Week 1: 9/5 en 13/5
Week 2: 16/5 en 20/5
Week 3: 23/5 en 27/5
Week 4: 30/5 en 3/6
Week 5: 6/6 en 10/6
Week 6: 13/6 en 17/6
Week 7: 20/6 en 24/6
Week 8: 27/6 en 1/7

Locatie & eigen bijdrage

Locatie van de sessies: Berkelse Poort 263 in Berkel en Rodenrijs.

De waarde van het traject is totaal 1.750 euro. Het grootste gedeelte hiervan wordt gedekt door subsidies en donaties. We vragen een eigen bijdrage van 199 euro om deel te nemen. Dit doen we om de intrinsieke motivatie te stimuleren. Uiteindelijk komen deze bijdragen ook weer ten goede aan de voortzetting van de stichting en de volgende trajecten die in de toekomst zullen plaatsvinden.

Stel gerust je vragen

Heb je vragen over het pilot traject? Stel ze gerust aan Sanne van Rossen via sanne@stichtingzachtinjekracht.nl of bel Sanne via
06 – 43 52 54 51.