Ervaringen

“Het was een heel mooi traject! Onze zoon is enorm gegroeid in zijn kracht en in zijn bewust zijn. Hij ging elke week met heel veel plezier naar de training. Met veel afwisseling lukt het ze precies de juiste snaar te raken. Bedankt voor alles!”

Ouders van Nio-Tosh

“Moeilijke start in verband met weigering zoon, maar uiteindelijk een positieve ervaring. Drie zeer betrokken dames. Echt geïnteresseerd, meelevend, kundig op hun vakgebied. Leerzaam geweest voor het hele gezin. Ik raad aan dit voor meer gezinnen beschikbaar te stellen.”

P. Kamsteeg (moeder van deelnemende zoon)

Details van het traject

Elke maandag van 15.15 – 17.00 uur (groep 1) en elke woensdag (groep 2) van 13.30 – 15.15 uur voor kinderen van 8 tot en met 12/13 jaar. Op de vrijdagmiddag van 15.15 – 17.00 uur begeleiden we een groep jongeren vanaf 15 jaar. Op dit moment zijn de groepen op de maandag en woensdag helaas vol, je kunt hier aanmelden voor de wachtlijst voor nieuwe groepen die na april 2023 zullen starten. Ben jij iemand die 15 jaar of ouder is, dan kun je je nog aanmelden voor de groep voor de vrijdag, door het aanmeldformulier in te vullen.

Locatie van de sessies: Berkelse Poort 263 in Berkel en Rodenrijs. Dit is in de bokszaal van A-Sport-Life.

Een belangrijke voorwaarde voor deelname aan dit traject is dat je als jongere als geruime tijd bent aangemeld bij de gemeente Lansingerland voor de wachtlijst voor hulp & ondersteuning. Of dat je via de Huisarts. Humanitas, Steunouder, Centrum Jeugd en Gezin, een Jeugdcoach op School (JOS) of via een andere professionele organisatie in Lansingerland bent doorgestuurd naar onze Stichting. 

Stel gerust je vragen

Heb je vragen over het traject? Stel ze gerust aan Sanne van Rossen via contact@stichtingzachtinjekracht.nl of bel Sanne via
06 – 43 52 54 51.